Skip to content
Bob-kok Logo
  • Home
  • Over mij
  • Inspiratie
  • Contact
Loading...
  • Glaasje met aspergemousse en zalm.

  • Coquilles met crostini en gegrilde asperge.

  • Moderne gravad lax met een salade van rucola en roseval.

  • Perziktaart met amandel crumble.

  • Deconstructie van hutspot.

  • Parelhoen met gegrilde groenten en zilveruitjes, met een mosterd jus.

  • Coquilles St. Jacques met risotto en Parma ham.

  • Gebakken zalm met in anijs gestoofde prei.

  • Moderne gravad lax met een salade van rucola en roseval.

Inspiratieapaadmin2018-11-27T23:25:15+00:00

Adres

Tuinstraat 11
2801 ZN Gouda

Contact

T: 06 55 30 27 34
E: bob@bob-kok.nl

Social

Copyright 2015 Bob-kok.nl | Alle rechten voorbehouden
Go to Top